Vols pagar menys?

L´Ajuntament de Ribes de Freser iniciarà ben aviat una campanya de transparència i conscienciació ciutadana . Aquesta campanya ha estat creada, organitzada i coordinada conjuntament pels tres grups municipals que componen el consistori .

La campanya va dirigida a tots els ribatans per tal que coneguin els costos reals que suposa la gestió dels residus que generem al poble. Any rere any la factura de les escombraries ha anat pujant, és un impost municipal que es podria reduir si entre tots fem un esforç en reciclar  els residus que generem i els deixem en els corresponents contenidors de forma correcta. Llençar la bossa d´escombraries on no toca, no reciclar correctament, deixar mobles o trastos vells on no es poden llençar, etc etc,..suposa pel municipi un sobrecost enorme que paguem entre tots any rere any .

 És una campanya de conscienciació per tal que la ciutadania reflexioni en  el costos  econòmics  que suposen fer una mala gestió dels residus i que implica  en el medi ambient.
Els tres grups municipals que componen el consistori conviden a tots els ribatans a fer un esforç comú per tal de fer una gestió correcta de les nostres deixalles i residus.
Revertiran en una millora del nostre entorn i en una rebaixa dels costos municipals  que revertirà en la taxa anual d´escombraries.

Reciclar surt a compte, depèn de tu.



Entrades populars d'aquest blog